ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BUZĂU

zpdInspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău se alătură, şi în acest an, activităţilor derulate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în cadrul programului naţional „Şcoala altfel”!

Astfel, în ziua de 08 aprilie a.c., în intervalul orar 09.00 – 14.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău îşi va deschide porţile pentru elevii buzoieni care doresc să observe îndeaproape o parte din tehnica folosită de poliţişti în activitatea de combatere a infracţionalităţii.

În curtea inspectoratului vor fi amenajate câteva „ateliere”, unde vor fi expuse echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, un laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru cercetările efectuate la locul producerii unor evenimente, dar şi motocicletele şi autospecialele Poliţiei Rutiere.

Nu vor lipsi nici îndrăgiţii „câini poliţişti”, atât de utili în activitatea de depistare a autorilor de infracţiuni, precum şi în activitatea de patrulare, prindere şi imobilizare a infractorilor.

Pe tot parcursul vizitei la IPJ Buzău, copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

Activitatea se înscrie în cadrul programului „Şcoala altfel!”, derulat la nivel naţional de Ministerul Educaţiei Naţionale, dar şi în cadrul campaniei naţionale ,,Şi tu poţi deveni poliţist! ”

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns