UZ DE ARMĂ

politistii-au-facut-uz-de-armaLa data de 11 octombrie, în jurul orei 20.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că un poliţist din cadrul Biroului Rutier Buzău a efectuat uz de armă cu pistolul din dotare, trăgând şase focuri de avertisment.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, care a stabilit că în aceeaşi seară, în jurul orei 19.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care acţiona într-un filtru pe strada Frăsinet a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism la volanul căruia se afla un buzoian în vârstă de 59 de ani.

Iniţial, şoferul s-a conformat, însă în momentul în care poliţistul rutier i-a solicitat să prezinte documentele pentru control, a plecat, fiind urmărit de către poliţişti.

Bărbatul de 59 de ani a oprit autovehiculul în parcarea unei staţii peco şi a fugit. Poliţiştii au procedat la urmărirea şi somarea lui, executând şase focuri de avertisment, iar ulterior, cu sprijinul altor echipaje de poliţie, şoferul a fost identificat şi prins.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, ca urmare a implicării într-un accident de circulaţie, anul trecut.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal şi au luat împotriva sa măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns