Suspecţi din Constanţa, reţinuţi de poliţiştii buzoieni / Constănţenii au fost prinşi în urma colaborării între poliţiştii din Buzău şi Brăila, la scurt timp după comiterea unui furt pe raza judeţului Buzău

furt-1360155677

În ziua de 4 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva a trei bărbaţi din Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Suspecţii – cu vârste cuprinse între 33 şi 25 de ani – au fost prinşi în urma colaborării între Inspectoratele de Poliţie Judeţene Buzău şi Brăila, la scurt timp după ce au comis un furt de telefoane mobile dintr-un magazin de specialitate situat pe raza municipiului Rm. Sărat.
Poliţişti au găsit, în autoturismul cu care suspecţii se deplasau, 11 telefoane mobile şi două machete a căror provenienţă nu a putut fi justificată, precum şi mănuşi, cagule şi şurubelniţe.
Nouă dintre aparatele găsite asupra constănţenilor fuseseră furate din unitatea comercială din Rm. Sărat.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns