Suspans la Casa Albă! Nu avem subprefect, dar avem multe speculaţii…

Suspans la Casa Albă! Nu avem subprefect , dar avem multe speculaţii. Gurile rele spun că Sava are un favorit cert, insă liderii politici din partea Puterii i-am cam transmis că până la urmă este un executant şi trebuie să aştepte delegările de la partid. Cel puţin, măcar nu am mai auzit în ultima perioadă că Prefectura este apolitică! Se zvonea că UNPR va pune om la Casa Albă, însă senatorul Constantin Popa a respins categoric această variantă aşa că se vorbeşte acum despre noi nume, printre care şi Sorin Gheorghe, fostul şef al Cancelariei de pe timpul doamnei Buleandră. Şi nu ar fi singurul…macăr să fie spunem noi!

Mai ştiţi expresia cu Cine plăteşte masa şi dansul? O tot aud cei care au fost prin micuţul Partid Conservator! Curat ghinion, au fost daţi afără din sediu, au rămas fară birouri, fără funcţii în administraţie …şi cu datorii. Şi când te gândeşti că oficial sunt la guvernare ! Tot oficial, nu ştim cât de bine le merg, pentru că se spune că datoriile pentru vechiul sediu au rămas neachitate. Acum cine să le plătească?

Tocmai ce a venit vara şi , după atâta muncă pe câmp, marii fermieri , în loc să-şi estimeze la umbră veniturile, sunt foarte stresaţi. A , nu se gândesc că vremea le va da peste cap recolta, nici vorbă! S-a răspândit repede un zvon că un mare fermier a fost arestat pentru evaziune…şi se vorbeşte despre un million de euro. Să fie oare ceva cu blestemul pământului! Dacă se ia!

Mai exista discutia despre un candidat al PSD la Consiliul Judetean? Dupa ce actualul sef, Emanoil Neagu , si-a luat rolul in serios, se pare ca in partid s-aucam linistit framantarile pentru cine va intra in batalia pentru CJ. Dar cum prea multa liniste …nu este de bine, se fac presupuneri despre candidatul Opozitiei. Si la bursa zvonurilor , social-democratii il dau tot pe Cezar Preda. Oare nu s-a cam plictisit sa tot candideze? Statistica este acum favorabila, ultimul presedinte care a castigat a fost tot de la PNL. Ei, o sa spuneti ca acum este noul PNL….

Sa ramanem aproape de acest subiect, sa vedeti cum totul se imparte! Daca printre vechii liberali se aude ca la Palatul Comunal ar fi bun Sebastian Radu , la Consiliul ar lasa cale libera pentru fostii pedelisti. Chiar pare echitabil?

Pesedistii buzoieni se cam regrupeaza in jurul noul lider neincoronat, deputatul Marcel Ciolacu, pe care il anunta prin targ drept succesor la Primarie! Da, ati citit bine,in filiala lor a trecut de faza cu candidatura! Sa nu credeti ca la Rm.Sarat, lucrurile se vad complicate, Holban este si el vazut castigator chiar daca nimeni nu prea stie cu cine se va lupta! Toate bune si frumoase ….doar sa nu se mai bage DNA in treburile politicienilor!

Avem partid, avem nevoie de oamneni! Pare noul slogan al PLR-ului trecut in faza post –Vlase. Oameni de afaceri potenti, fosti politicieni si mai ales cadre militare in rezerva, sunt luati la rand pentru a li se face inregimentarea in partid! Doar vorbim de o formatiune politica aflata in zona Puterii! Numai ca nu prea sunt toti convinsi despre ce Putere este vorba…asa ca se gandesc! Si se tot gandesc!

Sursa: scurtpe2.ro

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns