Raţ l-a egalat pe Stelea în clasamentul all-time al selecţiilor la naţională

rat-bunFundaşul Răzvan Raţ, titular în meciul de marţi seară România – Turcia, scor 0-2, l-a egalat pe Bogdan Stelea în clasamentul all-time al selecţiilor la echipa naţională, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Raţ a ajuns la 91de meciuri jucate la fel ca Bogdan Stelea, care este de altfel portarul cu cele mai multe jocuri în naţională din istoria acesteia.

Tot după meciul de marţi, Cristian Tănase şi Ciprian Tătăruşanu au ajuns la al 30-lea, respectiv al 20-lea joc pentru prima reprezentativă.

Partida cu Turcia a fost a zecea disputată de selecţionata României pe Arena Naţională. A fost meciul 644 (al 264-lea pe teren propriu) din istoria echipei naţionale, încheiat cu a 197-a înfrângere (a 48-a pe teren propriu).

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile au fost marcate de Burak Yilmaz ’22 şi Mevlut Erdinc ’90+5.

Sursa: PROSPORT

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns