Software pentru tarabele din piețe

tarabe-ipad[corner-ad id=1]Investiția din secorul 4 al capitalei s-a ridicat la 40 de mii de lei și este implementată în piețele Sudului, Progresului și Apărătorii Patriei.

Primăria sectorului 4 a implementat pentru prima dată în România un soft de încasare și gestionare a taxelor pentru închirierea tarabelor.

Acest sistem va permite eliberarea bonului fiscal pe loc iar administratorii piețelor vor putea verifica în timp real câte tarabe au fost închiriate și care au fost plătite de către comercianți.

Investiția s-a ridicat la 40 de mii de lei și este implementată în piețele Sudului, Progresului și Apărătorii Patriei.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a declarat că prin acest sistem se elimină orice formă corupție.

„Am descoperit încasatori care jonglau cu acele bonuri, țineau o contabilitate dublă și declarau la sfârșitul zilei ce sumă vroiau ei.

„Acum au un program fix de încasare iar cei care nu vor respecta acest lucru, când pot verifica în timp real situația încasărilor, vor pleca acasă”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Edilul sectorului 4 a mai precizat că numai în prima zi de implementare a sistemului, au crescut încasările cu 700 de lei.

Cristian Popescu Piedone a mai anunțat că în viitor dorește să implementeze un soft și pentru verificarea certificatelor de producător.

„Vom putea verifica dacă acel producător are în posesie două ghivece cu ardei iuți și vinde banane. Pentru că mulți se erijează în producători deoarece taxele sunt mai mici”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone

Un alt sistem informatizat va fi introdus și în cadrul serviciului de administrare a parcărilor, a mai spus primarul sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Preluat de pe: ROMANIA – ACTUALITATI

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns