Şoferi cercetaţi penal / Poliţiştii au întocmit şapte dosare penale ca urmare a infracţiunilor la regimul circulaţiei constatate în ultimele 24 de ore

BMW-X1-034-655x436

În cadrul activităţilor desfăşurate în trafic în ultimele 24 de ore pe raza judeţului Buzău, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au întocmit şi 7 dosare penale pentru infracţiuni constatate la regimul circulaţiei.
Şase dintre şoferii care sunt cercetaţi penal au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cel de-al şaptelea – un tânăr de 25 de ani din comuna Berca – a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Buzău, deşi îi fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Tânărul respectiv a fost implicat într-un accident de circulaţie în luna iulie a.c. pe DJ 203K, pe raza comunei Mărăcineni, fiind cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului.
Cea mai mare valoare a concentraţiei alcoolice a fost indicată de etilotest în cazul unui conducător auto în vârstă de 40 de ani, din comuna Ţinteşti, oprit pentru control pe DC 176C.
În urma testării, poliţiştii au constatat că şoferul respectiv avea 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns