Sofer cu 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost scos din trafic, la Rm. Sărat

Politia-rutiera-400x300În noaptea de 29 spre 30 iulie a.c., un echipaj din cadrul Biroului Rutier Rm. Sărat a depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Vâlcelele, care conducea un autoturism pe raza municipiului Rm. Sărat, deşi avea o concentraţie alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.
În cadrul activităţilor desfăşurate pe raza judeţului în ultimele 24 de ore, poliţiştii au atribuţii pe linie rutieră au aplicat, în total, 334 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate în trafic şi au mai întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de 60904 lei.
228 dintre cei care au fost depistaţi în timp ce nu respectau regulile de circulaţie au fost conducători auto, 25 pietoni, 2 biciclişti, iar 10 căruţaşi.
Poliţiştii rutieri au reţinut şi zece permise de conducere în vederea suspendării, dintre care trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, patru pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a limitelor de viteză maxime admise, două pentru depăşiri neregulamentare şi unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric.
Sursa: IPJ Buzau

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns