Şedinţă de urgenţă a USL, în acest moment. Reacţia lui Ponta la atacul lui Antonescu: Nu m-aţi auzit în trei ani criticându-l în public

Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din BucurestiLiderii USL, în frunte cu Victor Ponta şi Crin Antonescu, au o întâlnire, la ora transmiterii acestei ştiri, la cabinetul preşedintelui Senatului. La discuţii mai participă Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Dan Radu Ruşanu şi Liviu Dragnea.

Ponta a precizat, la sosire, că întâlnirea are loc după ce a primit un telefon în cursul serii de miercuri de la Antonescu.

Întrebat de jurnalişti ce vor discuta, Ponta a răspuns ironic: „O să discutăm despre ce doriţi dumneavoastră”.

Premierul Victor Ponta a precizat, anterior, într-o conferinţă de presă, că în cursul zilei se va întâlni cu liderul PNL, Crin Antonescu, „pentru buna funcţionare a coaliţiei guvernamentale”, el spunând că nu crede că se pune problema ruperii actualei majorităţi.

Ponta a spus că este nevoie de normalitate în decizii atât de importante cum este cea privind Roşia Montană.

„Nu m-aţi auzit în trei ani de zile criticându-l pe domnul Antonescu”, a spus Ponta, menţionând că el a intervenit atunci când un social-democrat, Olguţa Vasilescu, l-a criticat public pe liderul liberal.

El a dat asigurări că va menţine o relaţie de respect şi normalitate cu toate forţele politice.

„O politică serioasă nu se face prin polemici publice”, a spus Ponta.

Întrebat dacă îi reproşează ceva lui Antonescu, Ponta a răspuns: „Nu reproşez niciodată nimic nimănui”.

Sursa: MEDIAFAX

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns