SECRETELE ULUITOARE din JURNALUL lui MICHAEL JACKSON! Uite ce a fost scos la iveală, la patru ani DUPĂ CE A MURIT!

video-album-cu-imagini-inedite-din-concertele-lui-michael-jackson-lansat-in-septembrie-1Jurnalul lui Michael Jackson dezvăluie secrete uluitoare din perioada în care megastarul era în viaţă. Supranumit „regele muzicii pop”, datorită carierei colosale în această industrie, se pare că artistul nu dorea să rămână în memoria oamenilor ca solist, ci mai degrabă ca actor.

„Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor”, se arată în notele care au fost date publicităţii de rudele megastarului, în cadrul procesului intentat companiei organizatoare de concerte AEG.

Avea un succes nebun datorită muzicii sale şi se număra printre cei mai tari artişti ai tuturor timpurilor, dar el voia să dea lovitura şi la Hollywood şi să ajungă „mai bun decât Kelly şi Astaire, care erau cei mai buni din toate timpurile”.

Michael avea şi un vis, pe care, însă, nu a mai apucat să şi-l împlinească.

Acesta voia ca producătorii de pe Broadway să realizeze o piesă de teatru despre viaţa lui, intenţionând să devină astfel „primul artist multimiliardar-actor-regizor”.

Preluat de pe: LIBERTATEA

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns