ROMÂNIA – UNGARIA: INCIDENTE VIOLENTE în Centrul istoric, în care sunt implicaţi suporteri maghiari

1714571Incidente violente au loc, vineri, în Centrul Istoric din Bucureşti, în care sunt implicaţi suporteri maghiari aflaţi la barurile din zonă, la faţa locului intervenind echipajele de jandarmi.

Suporterii au aruncat cu sticle şi pietre, forţele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora.

În jurul orei 15.20, jandarmii i-au scos pe suporterii unguri din Centrul Istoric şi i-au dus spre autobuzele care urmează să îi transporte la Arena Naţională.

În momentul în care au fost urcaţi în autobuze, unii suporteri au devenit din nou violenţi, aruncând cu sticle spre jandarmi.

Tot vineri, un suporter maghiar a fost bătut de mai multe persoane în zona Unirii din Capitală, după ce a ieşit din grupul în care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Poliţiei Capitalei.

Incidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 în jurul orei 13.45, au spus oficialii Poliţiei Capitalei.

Suporterul agresat a ieşit din grupul în care se afla, pentru a face cumpărături, moment în care a fost atacat de patru sau cinci persoane, care l-au lovit şi apoi au fugit.

Bărbatul are răni uşoare şi a refuzat să meargă la spital sau să depună plângere.

Persoanele care l-au lovit pe suporterul maghiar sunt căutate de polilţiştii Secţiei 10.

Naţionala României va întâlni echipa Ungariei, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Preluat de pe: MEDIAFAX

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns