RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE

ziua-imnuluiPentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţile de dirijare a traficului pe durata desfăşurării ceremoniei dedicată Zilei Imnului Naţional al României.

În ziua de 29 iulie a.c., începând cu ora 08.30, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, pe sectorul cuprins între intersecţia cu Aleea Trandafirilor şi intersecţia cu bulevardul N. Bălcescu.

De asemenea, începând cu ora 09.30, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor şi pe Aleea Trandafirilor, de la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu până la intersecţia cu strada Ostrovului.

Restricţiile vor fi instituite pentru buna desfăşurare a ceremoniei militare ce va fi organizată pe platoul din Piaţa Dacia, cu prilejul Zilei Imnului Naţional al României.

Echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul Rutier şi Direcţiei Poliţiei Locale Buzău vor acţiona în zonele respective şi vor îndruma corespunzător participanţii la trafic.

Pentru evitarea implicării în incidente, conducătorii auto trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Sursa: IPJ Buzau

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns