RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE PE DN 10

restrictii_trafic_74705700Poliţiştii rutieri vor acţiona în puncte de informare instituite pe drumul naţional 10 şi vor îndruma pe rute ocolitoare autovehiculele ce se deplasează către Braşov.

În ziua de 26 septembrie a.c., având în vedere exerciţiul de alarmare publică şi de intervenţie în caz de avarie la barajul Siriu organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău, vor fi instituite restricţii de trafic pe DN10, între orele 10.45-12.15.

În acest sens, vor fi instituite puncte în care poliţiştii vor acţiona pentru informarea şi îndrumarea corespunzătoare a conducătorilor auto care se deplasează către Braşov, după cum urmează:

  • în localitatea Poieni, va fi instituit un punct de informare, iar traficul rutier va fi deviat pe DJ 102B, către Vălenii de Munte, judeţul Prahova;
  •  în localitatea Siriu, va fi instituit un punct de blocare, în care poliţiştii vor opri toate autovehiculele ce se deplasează către Braşov.
    În mod similar se va proceda în localitatea Întorsura Buzăului din judeţul Covasna, unde poliţiştii vor informa corespunzător conducătorii auto care se deplasează către Nehoiu.
    Pentru prevenirea implicării în incidente, conducătorii auto sunt rugaţi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri şi să respecte celelalte reguli privind circulaţia pe drumurile publice.

Autor: IPJ BUZĂU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns