RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţile de dirijare a traficului pe durata desfăşurării manifestărilor.

În ziua de 9 mai a.c., începând cu ora 09.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi poliţişti locali vor fi angrenaţi în activităţi de dirijare a traficului rutier pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării manifestărilor ocazionate de sărbătorirea zilei de 9 mai – Proclamarea Independenţei de Stat a României, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial şi Ziua Uniunii Europene.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului vor fi instituite restricţii de circulaţie pe bulevardul Nicolae Bălcescu de la intersecţia cu bulevardul Stadionului până la intersecţia cu strada Spiru Haret, de la intersecţia străzii N. Titulescu cu strada Democraţiei şi până la intersecţia străzilor Patriei cu Spiru Haret.

Echipajele de poliţie vor direcţiona conducătorii auto pe rutele ocolitoare, bulevardul Stadionului, strada Spiru Haret, strada Democraţiei şi bulevardul Unirii.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Sursa: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns