Razie în municipiul Buzău

646x4041[corner-ad id=1]În ziua de 17 octombrie a.c., în intervalul orar 18.30 – 21.30, poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică, proximitate şi poliţie rutieră de la Poliţia municipiului Buzău, în colaborare cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat o razie în municipiul Buzău, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise de către elevi şi tineri.
Au fost vizate zonele Autogării, Gării, Zona Centrală., B-dul N. Bălcescu, strada Spiru Haret, Piaţa Crâng, cartierele Micro XIV, Dorobanţi şi Micro III şi Zona Centrală.
Echipajele mixte au efectuat verificări la 63 de unităţi de alimentaţie publică, cu privire la modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 61/1191 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, angajaţii unităţilor respective fiind reinstruiţi în legătură cu obligaţiile legale ce le revin.
În zonele în care s-a acţionat au fost organizate şi 12 filtre rutiere, iar poliţiştii au legitimat în total 353 de persoane şi au controlat 102 autovehicule.
Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 8000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 600 de lei.
În aceeaşi zi, pe raza Secţiilor de poliţie rurală arondate au acţionat poliţişti împreună cu jandarmi care au legitimat 205 persoane, iar în cele 23 de filtre rutiere instituite au controlat 199 de autovehicule. Poliţiştii din cadrul Secţiilor de poliţie rurală au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate, în valoare totală de 8740 de lei.

Autor: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns