Portierele descuiate = „cale liberă” pentru hoţi

15februariefurtmasini-1392460827În ziua de 11 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Buzău, principalul bănuit în cazul unui furt din auto.

Furtul a fost sesizat poliţiei la data de 7 august a.c., în jurul orei 13.00, de către un buzoian de 24 de ani, care a precizat că i-a fost sustrasă o sumă de bani din autoturismul pe care îl parcase pe strada Prelungirea Transilvaniei din municipiu.

Tânărul a precizat poliţiştilor că şi-a lăsat autoturismul neasigurat pentru aproximativ cinci minute, iar când a revenit a constatat că îi lipseau 50 de lei dintr-o borsetă ce se afla pe scaunul din dreapta faţă.

Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

                  Totodată, poliţiştii reamintesc deţinătorilor de autovehicule că, pentru prevenirea unor astfel de fapte, trebuie să se asigure că au închis portierele şi geamurile maşinilor, chiar şi atunci când se îndepărtează pentru scurt timp.

                  Obiectele de valoare lăsate la vedere în maşină (genţi, poşete, telefoane mobile, laptop-uri, camere foto/video, pungi de cadouri) pot fi „tentante” pentru hoţi.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns