Palatul Copiilor Buzău va organiza cursuri gratuite

In anul școlar 2013-2014, Palatul Copiilor Buzău va organiza cursuri gratuite la  următoarele cercuri :

AEROMODELE

ARTĂ DECORATIVĂ

ARTA PLASTICA – PICTURA

ARTA POPULARA

CANTO CLASIC – PIAN  

CANTO POPULAR

CREAŢIE LITERARĂ / CENACLU

CULTURĂ SI CIVILIZAŢIE ENGLEZĂ

CULTURĂ SI CIVILIZAŢIE ROMANEASCA

DANS MODERN

DANS POPULAR

DANS SPORTIV

DESIGN VESTIMENTAR

ELECTROTEHNICĂ

INFORMATICĂ

JURNALISM

KARTING – AUTOMODELISM

MODELISM

MUZICĂ UŞOARĂ

PAGINI DE WEB/ PROGRAMARE

PRIETENII POMPIERILOR

ŞAH

TEATRU

TENIS DE CAMP

TENIS DE MASĂ

palat 1Elevii care doresc sa se inscrie la aceste cercuri vor avea posibilitatea de a participa si la alte activitati educative organizate de Palatul Copiilor Buzău: concursuri naționale, festivaluri, expozitii, excursii, concerte, intreceri sportive, spectacole.

Principalele obiective ale activităților educative de la Palatul Copiilor Buzau sunt : dezvoltarea creativității, stimularea spiritului de investigație, dezvoltarea capacității de a crea valori estetice, lărgirea orizontului cultural, dezvoltarea fizică armonioasă, exersarea și afirmarea talentului. Cadrele didactice de la Palatul Copiilor Buzău au o experienta deosebita in organizarea acestor tipuri de activități, dovada fiind numeroasele proiecte organizate cat si premiile obtinute la diverse manifestari cultural- artistice, stiintifice si sportive la nivel national si international.

Noutatile din oferta educationala a Palatului Copiilor Buzau sunt cercurile de pian si de tenis de masa. Si la nivelul colectivului de profesori se inregistreaza noutati, datorita colaborarii cu profesori tineri, dar cu o activitate remarcabila in domeniile artistic si sportiv.

Inscrierile se pot face zilnic, intre orele 8 si 16,  la sediul Palatului Copiilor din Bd Nicolae Balcescu, nr 20, prin completarea unei fise de inscriere. Festivitatea de deschiderea va avea loc pe 21 septembrie, ora 9, la sediul central din Bd Nicolae Balcescu, nr 20. In plus, unitatile de invatamant din Buzau pot incheia protocol de colaborare cu Palatul Copiilor Buzau, avand in vedere diverse proiecte educative pentru anul scolar 2013-2014..

 

prof. drd. Pleșea Maria Monalisa

dir. adj. Palatul Copiilor Buzau

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns