Nereguli sancţionate în trafic

A3-masini

Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au constatat şi sancţionat în ultimele 24 de ore 262 de abateri de la regulile de circulaţie, majoritatea neregulilor fiind comise de conducători auto, dar şi de 24 de pietoni, 3 biciclişti şi 11 căruţaşi.
Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 36.922 de lei.
Pe lângă punctele-amendă ce le-au fost aplicate, împotriva a nouă şoferi, care şi-au condus maşinile cu viteze mai mari cu 50 km/h faţă de limitele maxime admise, au efectuat depăşiri neregulamentare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare ori nu s-au prezentat în termenul legal la
poliţie după implicarea într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării.
În aceeaşi zi, poliţiştii au întocmit şi un dosar penal pe numele unui tânăr de 27 de ani din comuna Cislău care s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorului auto respectiv i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns