MAE recomandă să se evite deplasările în Israel şi Teritoriile Palestiniene

israel-flag_2011346cMAE recomandă cetăţenilor români să evite în această perioadă deplasările în Israel şi Teritoriile Palestiniene care nu sunt necesare, având în vedere recentele evoluţii de securitate din spaţiul Orientul Apropiat.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe informează că alertele de călătorie pentru Israel şi Teritoriile Palestiniene de pe site-ul MAE au fost actualizate marţi, în sensul ridicării nivelului de alertă.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă insistent cetăţenilor români aflaţi în prezent în Israel şi Teritoriile Palestiniene sau care se îndreaptă deja către aceste destinaţii să îşi anunţe prezenţa la misiunile diplomatice din zonă, fie prin utilizarea aplicaţiei MAE «Călătoreşte în siguranţă», fie prin anunţarea la următoarele coordonate: Ambasada României în Statul Israel (email: consul_romania@bezeqint.net, office_romania@bezeqint.net sau tel. 00972-54 5643279); Oficiul de Reprezentare a României la Ramallah–Palestina (email: romofficeramallah@gmail.com sau tel. +972 549 209152)”, se mai arată în comunicatul transmis marţi.

Totodată, MAE sfătuieşte cetăţenii români aflaţi în Israel să urmeze instrucţiunile de securitate destinate populaţiei civile şi să acorde atenţie alertelor locale, precizând că informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul www.oref.org.il.

Sursa: mediafax.ro

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns