LOTERIA VIZELOR pentru anul 2016: În ce perioadă se fac înscrierile şi ce condiţii trebuie să îndeplinească aplicanţii

669-p4-loteria-vizelorCetăţenii români pot beneficia, prin tragere la sorţi, dacă îndeplinesc o serie de criterii de calificare, de vize de rezidenţă permanentă în SUA, prin Loteria vizelor (Diversity Visa) 2016, perioada de înscriere fiind 1 octombrie – 3 noiembrie 2014, informează Ambasada SUA la Bucureşti.

„Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte, de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2016”, se arată în comunicat.

Potrivit Ambasadei, înregistrările pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic în perioada care începe miercuri, 1 octombrie 2014 la ora 12.00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) şi se încheie luni, 3 noiembrie 2014 la ora 12.00 PM ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5).

„Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a se înregistra. Numărul mare de înregistrări simultane poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare online sau pe hârtie nu va fi acceptată după orele 12.00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5) a zilei de 3 noiembrie 2014. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi. Participarea la program este gratuită. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare externe pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA”, se mai arată în comunicat.

Sursa: mediafax.ro

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns