Lansarea programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romȃnia

margaretaJunior Chamber International Buzău și The Duke of Edinburgh’s International Award Romȃnia, cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău anunță lansarea programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romȃnia. Evenimentul va avea loc ȋn data de 12 Octombrie 2013, ȋncepȃnd cu ora 10:00, în Sala 13 din incinta Primăriei Buzău, situată la adresa Buzău, Str. Unirii, Nr. 163. Organizatorii își propun să creeze o rețea județeană de susținători ai The Duke of Edinburgh’s International Award care vor facilita accesul la program tinerilor din Buzău.

Masa rotundă constituie precedentul Cursului de formare de Lideri Award organizat de către Junior Chamber International Buzău și va fi derulat de către o echipă națională de formatori Award, în limba română, în cursul zilei de duminică, 13 Octombrie 2013 între orele 09:00 – 17:00. Programul The Duke of Edinburgh’s International Award este unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 24 ani, aducând împreună experiențe valoroase și abilități de viață în scopul formării unor cetățeni activi și pregătiți pentru o viață independentă. Programul este recunoscut la nivel internațional de către Familia Regală Britanică și este implementat în peste 140 de țări și teritorii. În România, programul The Duke of Edinburgh’s International Award România este patronat de Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare Margareta a României și este sprijinit de către Familia Regală românească.

Pentru mai multe detalii despre The Duke of Edinburgh’s International Award în România vă invităm să accesați www.dofe.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/DofERomania.

Sursa: Ruxandra Florescu, Manager Formare – The Duke of Edinburgh’s International Award, România

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns