În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au sancţionat 259 de abateri şi au reţinut permisele a 13 conducători auto

5-masina-politie-logan-11vt-vt2Indisciplina în trafic, sancţionată de poliţişti / În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au sancţionat 259 de abateri şi au reţinut permisele a 13 conducători auto care nu au respectat normele rutiere / Pe numele altor trei şoferi indisciplinaţi au fost întocmite dosare penale

 

                   În ziua de 11 octombrie a.c., poliţiştii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente.

Au fost constatate şi sancţionate 259 de abateri de la regulile de circulaţie şi au fost reţinute 13 permise de conducere, cei mai mulţi dintre contravenienţi fiind conducători auto. Acestora li s-au alăturat şi 14 pietoni, 10 biciclişti şi 5 căruţaşi indisciplinaţi.

Cei treisprezece conducători auto care au fost nevoiţi să predea ieri permisele de conducere nu au respectat regulile privind prioritatea pietonală, au efectuat depăşiri neregulamentare, au depăşit cu mai mult de 50 km/h limita maximă de viteză admisă în localităţi, nu au oprit la semnalul agentului de poliţie ori s-au urcat băuţi la volan.

Tot pentru că a fost depistat sub influenţa băuturilor alcoolice, un râmnicean de 48 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce etilotestul a indicat în cazul său valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În celelalte două dosare penale întocmite ieri sunt cercetaţi un bărbat de 31 de ani din comuna Cochirleanca şi un ialomiţean de 45 de ani, primul după ce a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat, iar cel de-al doilea după ce în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că avea permisul de conducere suspendat.

Sursa: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns