Evenimente rutiere

ipjLa data de 13 august a.c., în jurul orei 07.00, în timp ce conducea un autoturism pe DC 36, între localităţile Câmpeni şi Amaru, un bărbat de 61 de ani din comuna Amaru a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă leziunile suferite nu au impus internarea.

      În dimineaţa zilei de 13 august a.c., în jurul orei 08.00, la sediul Poliţiei municipiului Buzău s-a prezentat un tânăr de 29 de ani din comuna Săgeata, care a prezentat o scrisoare medicală din data de 10 august a.c., din care rezulta că a suferit leziuni în urma implicării într-un eveniment rutier, însă nu a necesitat internarea.

Din primele verificări, a rezultat că tânărul respectiv fusese implicat  într-un eveniment rutier produs în seara de 9 august a.c., pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău.

La data respectivă, tânărul de 29 de ani, care se deplasa cu o bicicletă pe bulevardul Stadionului, în zona intersecţiei cu strada Bazalt a fost implicat într-un eveniment rutier cu un microbuz condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Vintilă Vodă.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului fiind indicată o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, care a intervenit la faţa locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzau

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns