Evenimente rutiere

accident- (1)În ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 07.30, pe bulevardul N. Bălcescu din municipiul Buzău s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce se deplasa cu bicicleta din direcţia bulevardul Unirii către bulevardul Stadionului, un tânăr de 26 de ani din Buzău a acroşat o femeie în vârstă de 56 de ani care traversa pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.

 

   În ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 14.30, pe raza municipiului Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Şoseaua Brăilei, un buzoian în vârstă de 61 de ani nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un tânăr de 20 de ani, din Buzău.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni ce au impus internarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 

     În ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 11 poliţie rurală Pârscov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza comunei Brăeşti, un atelaj a acroşat o femeie, provocându-i leziuni.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că un atelaj condus de un localnic în vârstă de 35 de ani a acroşat o femeie în vârstă de 66 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns