Evenimente rutiere

politia-braileana2La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN22, în afara localităţii Balta Albă, un tânăr de 29 de ani din comuna Ghergheasa a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un copac.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Întrucât în urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărului în vârstă de 29 de ani i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

  La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 10, pe raza comunei Siriu, un localnic în vârstă de 41 de ani a frânat brusc, după care a căzut pe carosabil.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclistul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Nehoiu, însă a refuzat internarea.

 

Decedat în tren

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 04.00, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău au fost sesizaţi, urmare unui apel la 112, cu privire la faptul că, într-un tren InterRegio ce urma să ajungă în staţia CFR Buzău se afla un bărbat decedat.

La sosirea trenului în staţie, la faţa locului a intervenit şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, care a constatat decesul bărbatului respectiv, în vârstă de 53 de ani, din Vaslui.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, a rezultat că acesta călătorea singur pe relaţia Vaslui – Bucureşti, iar după ce trenul a trecut de staţia CFR Rm. Sărat, o echipă de supracontrol CFR a constatat că era posibil ca bărbatul respectiv să fi decedat.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme de violenţă.

După efectuarea cercetării la faţa locului, cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Buzău, în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns