Evenimente rutiere

accident-auto-shutter

În ziua de 17 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Constantin Brâncoveanu din Rm. Sărat, un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Valea Râmnicului s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.
Biciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Rm. Sărat, însă nu a rămas internat.

 • Marţi, 17 septembrie, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112 a fost sesizată producerea unui eveniment rutier pe DC 148, pe raza satului Oratia, comuna Podgoria.
  Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se îndrepta cu atelajul către domiciliu, stând pe crucea căruţei, un localnic în vârstă de 70 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, suferit vătămări corporale.
  Căruţaşul a fost transportat la Spitalul Municipal Rm. Sărat, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
 • La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, pe Şoseaua Spătarului s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, ce era condus din direcţia Spătaru către Buzău de un bihorean în vârstă de 41 de ani, a derapat în condiţii de ploaie torenţială şi a acroşat un pieton care se deplasa pe marginea carosabilului, în aceeaşi direcţie.
  Victima – în vârstă de 44 de ani, din Buzău – a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZAU

 

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns