EDUCAŢIE PRIN SPORT

educatie_fizica_sport

Poliţiştii se vor întâlni vineri cu elevi ai Şcolii Gimnaziale „Sf. Apostol Andrei” Buzău şi le vor adresa recomandări pentru a nu fi implicaţi în situaţii de risc.
Activitatea se desfăşoară în baza programului partenerial „Educaţie prin sport”, iniţiat de Poliţia municipiului Buzău în colaborare cu C.S. Poliţia Buzău, F.C. Gloria Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria municipiului Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău.
La finalul întâlnirilor, elevii vor fi provocaţi la un meci de fotbal de fotbaliştii clubului Gloria Buzău.
În ziua de 20 septembrie a.c., începând cu ora 12.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, împreună cu poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii vor desfăşura activităţi preventive la Şcoala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei” Buzău.
Poliţiştii vor discuta, în cadrul întâlnirilor cu elevii, despre principalele reguli pe care trebuie să le respecte atât pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie, cât şi pentru a nu fi implicaţi în situaţii de risc fie în calitate de victime, fie ca făptuitori.
Activitatea se desfăşoară în cadrul programului partenerial „EDUCAŢIE PRIN SPORT”, iniţiat de Poliţia municipiului Buzău în colaborare cu C.S. Poliţia Buzău, F.C. Gloria Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria municipiului Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău.
Discuţiile pe teme preventive se vor încheia cu un meci de fotbal între elevi ai Şcolii Gimnaziale „Sf. Apostol Andrei” şi jucători ai clubului Gloria Buzău.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns