CUPA ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Primele trepte ale podiumului disputate de poliţiştii buzoieni în cadrul competiţiilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române

Conform calendarului activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, primele două competiţii sportive şi-au desemnat câştigătorii.

Astfel, în urma meciurilor disputate la concursul de biliard, la categoria bărbaţi, locul întâi a fost ocupat de inspector principal de poliţie Anghel Petre Daniel (Secţia 12 poliţie rurală Pogoanele), pe locul doi s-a clasat subcomisar de poliţie Nicolae Valentin (Serviciul de Investigaţii Criminale), iar locul trei a fost ocupat de agent şef principal de poliţie Boncu Valeriu (Serviciul de Comunicaţii şi Informatică).

                   În urma meciurilor disputate la concursul de biliard, la categoria femei, locul întâi, a fost ocupat de agent şef adjunct de poliţie Floroiu Roxana (Serviciul de Acţiuni Speciale), pe locul doi s-a clasat agent de poliţie Pavel Ana Maria (Poliţia municipiului Buzău – Biroul Poliţiei de Proximitate), iar locul trei a fost ocupat de agent principal de poliţie Bălănică Lavinia (Serviciul de Investigaţii Criminale).

De asemenea, concursul de tenis de masă, la categoria bărbaţi, a fost câştigat de agent şef principal de poliţie Niţu Liviu (Compartimentul Financiar-Contabilitate), urmat în clasament de comisar şef de poliţie Cucu Constantin (Poliţia oraşului Pogoanele) şi de inspector principal de poliţie Anghel Petre Daniel (Secţia 12 poliţie rurală Pogoanele).

Concursul de tenis de masă, la categoria femei, a fost câştigat de agent principal de poliţie Albu Lavinia (Serviciul Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă), pe locul doi s-a clasat agent de poliţie Mirea Aura, iar locul trei a fost ocupat de subinspector de poliţie Iosif Andreea, de la acelaşi serviciu.

Mâine, începând cu ora 11.00, în parcarea Galleria Mall, va fi organizată proba de îndemânare auto, în cadrul căreia concurenţii vor avea de parcurs un traseu contracronometru, iar în ziua de 12 martie a.c., începând cu ora 09.00, la Club Bistro Junior se desfăşoară concursul de bowling.

Seria competiţiilor va continua până pe data de 24 martie a.c., perioadă în care se vor desfăşura concursurile de fotbal tenis, table, tenis de câmp, minifotbal, gastronomie (acţiune umanitară – în ziua de 24 martie), tir şi Cupa Presei la Tir (în ziua de 19 martie), precum şi prima ediţie a competiţiei sportive ,, Alege Viaţa şi Sportul”, unde reprezentaníi presei sunt invitaţi să se înscrie la un meci de fotbal disputat cu poliţiştii rutieri.

Câştigătorii întrecerilor vor fi premiaţi în cadrul festivităţii organizată la data de 25 martie – Ziua Poliţiei Române.

 Sursa: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns