CONSTĂNŢENI PRINŞI LA SCURT TIMP DUPĂ COMITEREA UNUI FURT PE RAZA MUNICIPIULUI RM. SĂRAT

MAI-MULT-COMBUSTIBIL

În urma colaborării între Inspectoratele de Poliţie Judeţene Buzău şi Brăila, s-a reuşit prinderea a trei suspecţi de furturi, din judeţul Constanţa.
În această dimineaţă, în urma colaborării poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Buzău şi Brăila, s-a reuşit prinderea a trei suspecţi de furt, cu vârste între 33 şi 25 de ani, toţi din Constanţa.
Cei trei sunt suspectaţi că la data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 05.30, au pătruns prin forţarea uşii de acces într-un centru de telefonie mobilă din municipiul Rm. Sărat şi au sustras 9 telefoane mobile, în valoare de 5.000 de lei.
Imediat după sesizarea furtului, au fost demarate activităţile specifice unor astfel de situaţii.
Autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost dat în consemn dispozitivelor de siguranţă publică de pe raza judeţului Buzău şi a judeţelor limitrofe, fiind depistat de poliţiştii brăileni, pe raza municipiului Brăila.
Suspecţii au fost preluaţi de o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în vederea continuării cercetărilor.
Asupra celor trei constănţeni au fost găsite telefoanele sustrase.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

One thought on “CONSTĂNŢENI PRINŞI LA SCURT TIMP DUPĂ COMITEREA UNUI FURT PE RAZA MUNICIPIULUI RM. SĂRAT

  1. vai de p… voastra de militieni prosti ce sunteti ! Ati facut si voi ceva util in orasu asta ! M..e LU PARVU SI LU SARBU !

Lasă un răspuns