COMUNICAT DE PRESA 22.03.2017

Politistii locali, din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, Servicul Ordine Publica, au depistat la intersectia Bdul Unirii cu Str. Transilvaniei, doua persoane, sot si sotie din Municipiul Ploiesti, in timp ce apelau la mila publicului si ofereau spre vanzare conducatorilor auto aflati in trafic, odorizante auto.

Odorizantele auto erau însoţite de un mesaj menit să înduplece şoferii să ofere sume cat mai mari de bani. Politistii locali au confiscat mai multe odorizante auto si suma de 735 lei pe care cei doi au reuşit să o strângă de la şoferi în doar cateva ore.

Menţionam faptul ca cei doi soti s-au deplasat pe raza municipiului Buzău cu un autoturism proprietate personală în care ţineau depozitate odorizantele pe care le ofereau spre vânzare şoferilor din trafic. Sumele de bani găsite asupra celor doua persoane au fost confiscate de poliţiştii locali si predate Direcţiei Finanţelor Publice.

Pentru evitarea producerii unor accidente, recomandam conducatorilor auto sa nu mai ofere bani persoanelor aflate în intersectii care apeleaza la mila publicului.

Sursa: DIRECTIA DE POLITIE LOCALA BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns