COMPETIŢII SPORTIVE ORGANIZATE CU OCAZIA ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI

Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău organizează campionat de minifotbal pentru elevi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Astăzi, 26 mai a.c., a început campionatul de minifotbal „CUPA 1 IUNIE – MEMORIALUL „GHEORGHE LINŢĂ”, competiţie organizată de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Proximitate, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

La start s-au aliniat 8 echipe, iar meciurile se vor disputa pe stadionul „Cornel Negoescu”, până la data de 29 mai a.c..

Tot sub egida „CUPA 1 IUNIE”, în ziua de 25 mai s-a desfăşurat şi competiţia de fotbal între cluburile din municipiul Buzău, în urma meciurilor disputate clasamentul fiind următorul: locul I – F.C. Gloria Buzău, locul II – L.P.S. Buzău şi locul III – Şoimii Buzău.

Competiţiile de minifotbal dedicate Zilei Internaţionale a Copilului sunt organizate în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău.

Sursa: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns