Cercetat de poliţişti după o altercaţie cu un consătean

bn-un-tanar-din-rodna-cercetat-penal-dupa-ce-si-batut-un-consatean1348034561

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, o femeie din comuna Vadu-Paşii a apelat S.N.U.A.U. 112 şi a sesizat faptul că un consătean a fost tăiat cu un cutter în timp ce se afla pe o stradă din localitate.
Imediat, la faţa locului a fost direcţionată echipa operativă din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni, care a stabilit că pe fondul unui conflict spontan, între doi consăteni în vârstă de 39, respectiv 42 de ani a izbucnit un scandal în urma căruia cel de-al doilea l-a tăiat pe primul cu un cutter în zona feţei şi a antebraţului stâng.
Bărbatul de 39 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă însă nu a rămas internat.
Acesta le-a precizat poliţiştilor că îşi rezervă dreptul de a depune plângere împotriva bărbatului de 42 de ani pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului de 42 de ani dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port fără drept … a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire…” şi continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns