CARAVANĂ DE INFORMARE PE DN2 E85

Politia-rutiera-400x300În ziua de 24 iulie a.c., începând cu ora 09.30, caravana de informare din care fac parte poliţişti de la Serviciile Rutier şi Ordine Publică, Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi de la Secţia 5 poliţie rurală Costeşti va ajunge în zona Limpeziş, comuna Movila Banului.

Având în vedere că localitatea este tranzitată de DN2 E85, poliţiştii vor reaminti localnicilor importanţa respectării regulilor de circulaţie pentru prevenirea implicării în accidente rutiere.

De asemenea, poliţiştii vor merge din poartă în poartă şi vor discuta cu localnicii despre măsurile de siguranţă pe care le pot adopta pentru a nu deveni victime ale hoţilor din locuinţe sau de animale şi păsări şi le vor descrie şi metodele folosite de persoanele răuvoitoare care încearcă să obţină venituri din înşelăciuni.

Nu vor fi uitaţi nici copiii aflaţi în îngrijirea bunicilor în vacanţa de vară, astfel că recomandările oamenilor legii îi vor viza şi pe aceştia, tocmai pentru a se bucura de perioada rămasă până la începerea noului an şcolar.

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns