Brigitte Bardot, despre Băsescu pe tema maidanezilor: „Un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!”

Brigitte-Bardot_2653596bActriţa franceză Brigitte Bardot a denunţat „politica dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu”, catalogându-l „un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă”, după ce Parlamentul României a adoptat legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi.

„Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!„, a declarat Bardot într-un interviu acordat Agenţiei France-Presse, reamintind că, „în anul 2000, Traian Băsescu a contribuit la eşecul programului de sterilizare a câinilor din Bucureşti”.

Fosta actriţă franceză a făcut apel la „parlamentarii şi senatorii care încă pot anula, înaintea promulgării, această lege arbitrară, să nu permită comiterea acestui genocid al animalelor”.

Miercuri dimineaţă, Fundaţia Brigitte Bardot anunţa că studiază recursurile posibile la nivel naţional şi european pentru a împiedica „uciderea” câinilor maidanezi, după ce Parlamentul român a aprobat legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân.

Sursa: MEDIAFAX

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns