BULETIN INFORMATIV privind evenimente şi activităţi din ziua de 19 noiembrie 2013

masina_politie_rutiera_06833900„S-a supărat” pe autobuz şi s-a ales cu dosar penal / Poliţiştii Secţiei 10 poliţie rurală Cislău au identificat un suspect care a provocat avarii la un autobuz

                    La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 05.30, un echipaj din cadrul Secţiei 10 poliţie rurală Cislău a fost direcţionat să intervină pe raza comunei Cătina, de unde un localnic în vârstă de 46 de ani sesizase producerea unor avarii la autobuzul pe care îl parcase pe marginea DJ 102L.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că principalul suspect este un bărbat de 34 de ani din aceeaşi localitate care, pe fondul consumului de alcool, a spart cu o piatră geamul de pe partea stânga faţă, parbrizul şi un far de la un autobuz al cărui şofer este reclamantul.

Pe numele bărbatului de 34 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Cătina.

 

Suspect de furt, depistat de poliţiştii buzoieni la scurt timp după sesizarea faptei

                   La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, la sediul Poliţiei municipiului Buzău s-a prezentat un buzoian în vârstă de 76 de ani, care a sesizat faptul că în urmă cu aproximativ o oră, i-a fost sustras portofelul în care avea bani şi documente personale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că, în timp ce se afla într-o unitate bancară din municipiu, bărbatul de 76 de ani şi-a lăsat portofelul pe o masă şi a plecat, de acest lucru profitând un bărbat din comuna Cochirleanca, în vârstă de 45 de ani, care venise pentru a solicita anumite informaţii de la angajaţii băncii.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect la scurt timp şi au restituit păgubitului portofelul în care se afla suma de 395 de lei şi mai multe documente.

Suspectului în vârstă de 45 de ani i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Suspecţi de furt de biciclete, prinşi de poliţiştii Postului de poliţie comunal Grebănu

În ziua de 19 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comuna Grebănu au identificat doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, ambii din Homeşti, cu privire la care au stabilit că sunt principalii suspecţi în cazul unui furt comis pe raza localităţii de domiciliu.

Cei doi sunt suspectaţi că, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie a.c., au pătruns în curtea locuinţei unei consătene în vârstă de 80 de ani şi au sustras două biciclete, pe care ulterior le-au valorificat.

Furtul figura în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Poliţiştii au recuperat una din biciclete şi continuă cercetările pentru a stabili dacă suspecţii au mai comis astfel de fapte.

 

Poliţiştii rutieri au sancţionat, în ultimele 24 de ore, 306 abateri la regimul circulaţiei şi au reţinut permisele a 10 conducători auto

La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente.

Au fost constatate şi sancţionate 306 abateri de la regulile de circulaţie şi au fost reţinute 10 permise, cei mai mulţi contravenienţi fiind conducători auto. Acestora li „s-au alăturat” şi 24 de pietoni, 8 biciclişti şi 11 căruţaşi indisciplinaţi.

Cei zece conducători auto care au fost „nevoiţi”  să predea ieri permisele de conducere nu au respectat regulile privind prioritatea sau depăşirea, au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele maxime de viteză admise în localităţi sau în afara localităţilor ori nu au respectat semnificaţia culorii roşii a unui semafor electric amplasat în municipiul Buzău.

Autor: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns