BULETIN INFORMATIV privind activităţi şi evenimente din ziua de 23 ianuarie 2015

Bănuiţi de furturi, identificaţi de poliţişti

 *                 În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Postului de poliţie comunal Mărăcineni a fost identificat principalul bănuit de comiterea unui furt de bani din incinta unei societăţi comerciale în ziua de 19 ianuarie a.c..

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi profitat de neatenţia unui angajat care a lăsat banii proveniţi din vânzări la vedere şi ar fi sustras aproximativ 3700 de lei.

Fapta a fost înregistrată iniţial în evidenţe cu autor necunoscut.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

*                 În continuarea activităţilor desfăşurate pentru identificarea şi prinderea principalului bănuit în cazul unui furt dintr-un autoturism de pe raza comunei Glodeanu Sărat, în ziua de 23 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Glodeanu Sărat au stabilit că ar fi un tânăr de 20 de ani, din localitate.

Cazul fusese înregistrat în evidenţe cu autor necunoscut.

Prejudiciul, estimat la 200 de lei a fost recuperat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.


Nereguli din trafic / Poliţiştii rutieri au aplicat 323 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 12 permise de conducere şi au întocmit 3 dosare penale

În cadrul activităţilor desfăşurate în trafic în ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 323 de sancţiuni contravenţionale, au întocmit 3 dosare penale şi au reţinut în vederea suspendării 12 permise de conducere.

Unul dintre dosare a fost întocmit de poliţişti după ce au depistat un bărbat de 48 de ani din Ploieşti care conducea un autoturism pe DN1B E577, pe raza localităţii Merei, deşi îi fusese suspendată exercitarea acestui drept.

Celelalte două dosare au fost întocmite pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Aparatele radar au înregistrat 109 autovehicule ce au rulat cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, în şase cazuri impunându-se şi luarea măsurii de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate – 133 km/h – a fost înregistrat un autovehicul condus pe DN2 E85, în Mihăileşti, de un bărbat de 41 de ani, din Buzău.

Celelalte şase permise de conducere au fost reţinute conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare, abateri constatate pe raza municipiului Buzău.

 

 Atenţie la pietoni!

În ziua de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, pe raza municipiului Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Spătarului, un bucureştean în vârstă de 67 de ani a acroşat şi accidentat un bărbat în vârstă de 41 de ani din Mărăcineni, care mergea pe partea carosabilă.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 Sursa: IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns