BULETIN INFORMATIV IPJ Buzău privind evenimente şi activităţi din ziua de 7 august 2014

politia-rutieraBănuit de furt, identificat de poliţişti

În urma activităţilor desfăşurate poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale în cazul unui furt dintr-o societate comercială sesizat la data de 20 iulie a.c., s-a stabilit că principalul bănuit este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Buzău.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 19 spre 20 iulie a.c., ar fi pătruns într-un restaurant din municipiul Buzău prin forţarea uneia dintre uşile de acces şi ar fi sustras sticle cu băuturi alcoolice şi produse alimentare a căror valoare totală a fost estimată la 800 de lei.

În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de buzoianul în vârstă de 60 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Violenţă în familie / Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui tânăr bănuit că şi-a agresat bunica

La data de 7 august a.c., în jurul orei 20.00, echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, proximitate şi un specialist criminalist a intervenit pentru efectuarea de verificări în cazul unei agresiuni produsă într-o locuinţă din municipiul Buzău.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se afla în imobilul respectiv doar împreună cu bunica sa în vârstă de 82 de ani, un tânăr de 28 de ani ar fi devenit brusc violent şi a început să o lovească pe femeie, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Faţă de tânărul în vârstă de 28 de ani a fost luată măsura internării la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzău

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns