Aprilie, prier…Săptămâna IV

•    De ceva vreme, Felicia Boşcodeală nu mai este deloc în apele ei. Nu mai este văzută nici în sala de sport, nici la shopping, nici în weekend la grătarele cu prietenii. Foarte probabil nu este vorba despre o astenie de primăvară, ci despre o afecţiune indusă de DNA. La primul termen al apelului înaintat la Braşov de primarul Constantin Boşcodeală, în dosarul „Gloria”, magistraţii au decis amânarea procesului până pe 19 mai. Ceea ce înseamnă că se amână şi starea doamnei Boşcodeală.
•    Din exact acelaşi motiv, dosarul „Gloria”, primarul Boşcodeală nu mai pare interesat de miza politică. Din postura de lider al PSD Buzău, el ar fi transmis că nu este interesat de propunerile pentru funcţia de prefect al judeţului Buzău, post devenit vacant după ce  doamna Maria Buleandră a devenit inculpat în Lotul Beganu. Ciudat este însă că, în ciuda dezinteresului lui Constantin Boşcodeală, se aude că PSD l-ar nominaliza la Prefectură tocmai pe Romeo Lungu, finul domnului primar. Un alt nume vehiculat pentru postul de prefect ar fi Mircea Costache, pe care l-ar împinge în faţă senatorul Constantin Popa. Acum nu ştim ce condiţii trebuie să îndeplinească un candidat la Prefectură, dar ştim că Mircea Costache a ratat postul de director al Bibliotecii Judeţene că este puţin pensionar. Sau singura condiţie e să fii viu?
•    Săptămână importantă pentru social-democraţii din Rm Sărat. Duminică vor avea loc alegeri pentru alegerea preşedintelui organizaţiei şi a membrilor biroului municipal de conducere a PSD. După cum se ştie, la conducerea PSD Rm Sărat se află interimar primarul Viorel Holban, iar provizoratul trebuie să ia sfârşit prin organizarea unor noi alegeri. Chiar dacă se ştie cine şi unde va candida duminică, se aude că desemnarea preşedintelui organizaţiei se va solda cu o mare surpriză. Cine, ce, unde, când? Surprize, surprize…
•    S-ar părea că decizia Prea Sfinţitului Ciprian Câmpineanu, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, de a-i pensiona forţat pe preoţii care îndeplineau vârsta necesară, nu a fost chiar inspirată. Se aude că doi preoţi, unul din Buzău, iar celălalt din Lipia, au trecut în lumea celor drepţi la scurt timp după pensionarea forţată. Şi asta din motive de… inimă rea. Probabil, Ciprian Câmpineanul a oftat: “Aşa a vrut Dumnezeu!”
<br><br>
•    Emoţii mari la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. După ani de investiţii şi modernizări, o comisie de evaluatori a venit pentru a acredita unitatea medicală. Miza acestor controale este trecerea spitalului din categoria a 4-a, la o treaptă superioară, a 3-a, ceea ce va aduce unităţii un buget mai mare. La mulţi bani!
•    Na belea! Câţiva tineri solişti buzoieni deja celebri s-au trezit că îşi citesc numele pe afişele tipărite de Primăria Buzău, ce anunţă concertele organizate la Zilele Buzăului. Până aici, nimic deosebit. Numai că ei se jură că nu au fost contactaţi de nimeni pentru a participa la concerte. În această situaţie se află, atât Bianca Purcărea, cât şi Teodor Manciulea. Dincolo de această modalitate inedită de a invita nişte artişti la un spectacol, tare ne e teamă că organizatorii vor să justifice cheltuirea unor bani, care vor ajunge în cine ştie ce buzunare. N-ar fi exclus ca pe scenă să urce nişte „no name”, iar afişele să coafeze costurile. C-aşa e în show-biz…
•    Scandalul sexy în care a fost implicată buzoianca Odette Mândruţă, finalista ultimei ediţii Masterchef, şi Ciprian Ogarcă, câştigătorul show-ului culinar, s-a încheiat cu o despărţire. Ciprian s-a înfuriat atât de tare pe iubita sa, cea pe care o acuză că a pus la cale acest scandal, încât i-a dat papucii. Cât despre Odette, buzoianca susţine în continuare că i-a fost spart contul de Facebook şi că va contacta un avocat pentru a deschide în instanţă un proces ce vizează violarea corespondenţei. Mare ţi-e, Doamne, socializarea asta!

Sursa: scurtpe2.ro

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns