America duce Europa în război! DECLARATII INCENDIARE ale lui George Friedman

george-friedman-1024x576George Friedman, fondator și președinte al Stratfor, a făcut recent declarații incendiare despre planurile SUA în Europa și Orientul Apropiat.

Prezent la Consiliul de Afaceri Globale de la Chicago, acesta le-a vorbit celor din sala de conferințe, cu un cinism incredibil, despre modul în care SUA obișnuiește să facă alte țări să se războiască între ele, despre faptul că armata ucraineană este… a lor (!!!), ca și despre politica principală a americanilor care constă în blocarea relațiilor dintre Rusia și Germania.

Mai mult decât atât, rolul României și a țărilor care formează un cordon între Rusia și Europa Occidentală se dovedește a fi, după spusele lui Friedman, acela de teritoriu tampon și de sacrificiu în folosul SUA!

“Relațiile SUA cu Europa?… Nu avem relații cu Europa… Nu există o Europă cu care să avem relații.”
“Interesele externe ale SUA după Primul și al doilea Război Mondial și Războiul Rece au vizat relațiile dintre Germania și Rusia deoarece, dacă se unesc, reprezintă singura forță care poate să ne pună în pericol. Scopul nostru principal este să știm că acest lucru nu o să se întâmple niciodată!”
“Acum 10 zile, comandantul șef al forțelor terestre din Europa, generalul Ben Hodges, a mers în vizită în Ucraina. A anunțat oficial că instructorii militari ai SUA vor veni în Ucraina… De fapt, a afost acolo să distribuie medalii militarilor ucrainieni, deși protocolul SUA precizează că medaliile nu pot fi acordate străinilor; dar a făcut-o, arâtând prin aceasta că armata ucraineană este a lui (noastră).”
„Dacă Rusia mai atacă în Ucraina, SUA trebuie să o oprească. De aceea SUA crează trupe de intervenție în România, Bulgaria, Polonia și statele baltice.”
„Cum putem să împiedicăm ca resursele Rusiei și Germaniei să se unească? SUA dorește să lovească această combinație cu linia dintre Marea Baltică și Marea Neagră” (cordonul tampon de țări, printre care și România – n.m.)
„Scopul manevrelor pe care SUA le face în Europa, în afara NATO, este să creeze un cordon sanitar în jurul Rusiei, iar Rusia știe. Nu vrem să îi omorâm pe ruși, ci doar să îi rănim, să le producem pierderi. În orice caz, ne-am întors la vechiul joc.”
Sursa: cyd.ro
Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns