ALEGE VIAŢA! ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA NERESPECTĂRII REGIMULUI LEGAL DE VITEZĂ

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in BucurestiPoliţiştii buzoieni sunt angrenaţi, în perioada 18-24 august a.c., într-o acţiune preventivă pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL).

 În perioada 18 – 24 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Vor fi folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care vor fi amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde se înregistrează cele mai mari valori de trafic.

Activităţile de pe raza judeţului Buzău se desfăşoară în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţionalde Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acţiunea este circumscrisă calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014 şi se desfăşoară pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţiştii buzoieni vă recomandă să circulaţi cu prudenţă, cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să acordaţi o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Sursa:  IPJ Buzau

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns