Acţiuni desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru disciplinarea participanţilor la trafic

politia-braileana2[corner-ad id=1]În ziua de 17 octombrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de disciplinare a participanţilor la trafic.
Pe linie de viteză, au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, într-o situaţie dispunându-se şi luarea măsurii de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, împotriva unui gălăţean în vârstă de 32 de ani care şi-a condus maşina cu 103 km/h pe DN 2B, în localitatea Mânzu.
În cadrul unei acţiuni desfăşurată de poliţiştii rutieri pentru depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, au fost scoşi din trafic 17 şoferi care au comis această abatere, pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat.
Alţi patru şoferi au rămas ieri „pietoni”, doi pentru că nu au respectat regulile privind trecerile la nivel cu calea ferată şi câte unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a unui semafor electric amplasat în municipiul Rm. Sărat, respectiv neacordarea priorităţii de trecere unui autovehicul cu acest drept.
Tot ieri, poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 31 de ani din comuna Poşta Câlnău, care a fost depistat conducând un autoturism pe raza municipiului Buzău, deşi nu poseda permis de conducere.

Autor: IPJ BUZAU

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns