Accidente de circulaţie – jud. Buzău

grav-accident-rutier-in-judetul-buzau-trei-persoane-au-murit-alte-cinci-au-fost-ranite-74343[corner-ad id=1]La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 06.00, pe DN2 E85, în localitatea Mărăcineni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că în momentul în care a ieşit cu autoturismul dintr-o parcare în DN2 E85, un tânăr de
25 de ani din comuna Poşta Câlnău nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă din direcţia Rm. Sărat către Buzău de un tânăr în vârstă de 28 de ani din judeţul Vrancea.
După impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp.
Accidentul s-a soldat cu rănirea primului conducător auto şi a doi pasageri din autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 • La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 06.30, pe DN2 E85, în localitatea Costeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.
  Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism către Urziceni, un bărbat de 37 de ani din judeţul Ialomiţa a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Gherăseni.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din primul autoturism şi a conducătorului celei de-a doua maşini.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, pe DN 2C, în localitatea Căldărăşti, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două.
  Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că în timp ce conducea un autoturism către Buzău, o tânără de 21 de ani din comuna Padina nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (curbă la stânga) şi a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
  Accidentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani şi rănirea altor doi tineri în vârstă de 21 de ani, toţi trei din comuna Padina şi pasageri în autoturism.
  În continuarea cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat de fapt un tânăr de 21 de ani din comuna Padina, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 • În ziua de 6 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, pe DC 81, în localitatea Bădila, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism către Pârscov, un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Vipereşti a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă, iar maşina a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, din comuna Vipereşti.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203I, pe raza comunei Luciu, un tânăr de 24 de ani din comuna Gălbinaşi a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un pom.
  Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns