Accidente de circulaţie în jud. Buzău

accidentfg[corner-ad id=1]La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, pe strada Războieni din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un bărbat de 45 de ani care se afla la volanul unui autoturism a acroşat o adolescent în vârstă de 15 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, fără a rămâne însă internată.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
În ziua de 17 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, pe Şoseaua Spătaru din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a patru persoane.

 • Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul Buzău care se afla la volanul unui autoturism nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea din parcarea unei staţii peco şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani din judeţul Covasna.
  În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului autoturismului şi a trei pasageri, care au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, pe strada Stadionului din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că un tânăr de 27 de ani din municipiul Buzău a acroşat o femeie în vârstă de 53 de ani care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
  Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns