Accidente de circulaţie în jud. Buzau

image_124815006496055600_1[corner-ad id=1]În ziua de 3 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe strada Vulcan din municipiul Buzău.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că un autoturism condus de un buzoian în vârstă de 30 de ani a acroşat un minor în vârstă de 13 ani, care traversa strada în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, motivând că pietonul nu a reclamat nicio vătămare, dar a fost identificat în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul Rutier.
Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

  • La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, a fost sesizată producerea unui accident grav de circulaţie pe DN 1B-E577, pe raza comunei Merei, în afara localităţii.
    Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului, a rezultat că o autoutilitară condusă din direcţia Buzău către Mizil de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Giurgiu, a acroşat şi accidentat mortal un bărbat a cărui identitate nu a putut fi stabilită şi care a traversat drumul dinspre stânga către dreapta direcţiei sale de mers, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
    În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Autor: IPJ BUZAU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns