Accidente de circulaţie în Jud. Buzău

ACCIDENT_7a3

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, pe DJ 203K, în localitatea Vintilă-Vodă, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism către Lopătari, un tânăr de 22 de ani din comuna Vintilă-Vodă a acroşat cu oglinda lateral dreapta o localnică în vârstă de 45 de ani care circula pe marginea părţii carosabile.
Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

 • În ziua de 27 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe DN 10, pe raza localităţii Lunca Priporului un bărbat de 37 de ani din comuna Siriu a lovit o autoutilitară oprită pe marginea părţii carosabile.
  Biciclistul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Nehoiu, însă nu a rămas internat.
 • La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, pe DJ 220, în localitatea Sudiţi s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un localnic în vârstă de 68 de ani care conducea un tractor cu remorcă pe o uliţă sătească nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe DJ 220 şi a acroşat un autoturism la volanul căruia se afla un buzoian de 33 de ani.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea celui de-al doilea conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, fără a rămâne însă internat.
  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 68 de ani nu posedă permis de conducere.
  Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, etilotestul indicând în cazul bărbatului de 68 de ani valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  În cauză s-a întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.
 • În ziua de 27 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, pe DN2 E85, în localitatea Poşta Câlnău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un microbuz către localitatea de domiciliu, un buzoian de 65 de ani a acroşat o femeie în vârstă de 38 de ani care a traversat drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
  Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZAU

 

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns