Accidente de circulaţie în Jud. Buzău

in-2011-cinci-zile-fara-accidente-mortale-crop-644x416

În ziua de 23 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, pe raza comunei Smeeni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203D, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Mărăcineni nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” la intersecţia cu DN 2C şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era condusă pe drumul naţional de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Ialomiţa.
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism, în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
Tânărul în vârstă de 19 ani a obţinut permisul de conducere în luna decembrie 2012.

  • În ziua de 23 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, pe DN2 E85, în localitatea Limpeziş s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
    Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară către Buzău, un tânăr în vârstă de 24 de ani din judeţul Vrancea nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autovehicul ce se deplasa înaintea sa şi, încercând să evite coliziunea cu acesta, a frânat şi a virat stânga, împrejurare în care a pătruns pe sensul opus şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
    Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto în vârstă de 24 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
    Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZĂU

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns