Accidente de circulaţie

accient_alesdÎn ziua de 23 iulie a.c., în jurul orei 13.30, pe DJ 203K, pe raza comunei Vintilă Vodă, s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul judeţean din direcţia Lopătari către Buzău, o femeie de 38 de ani din comuna Săruleşti s-ar fi angajat în depăşirea unui alt autovehicul, fără să se asigure, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 37 de ani din comuna Vintilă Vodă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din primul autovehicul, care fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 

       În ziua de 23 iulie a.c., în jurul orei 15.30, pe DN10, pe raza oraşului Pătârlagele, s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Buzău, un tânăr de 24 de ani din oraşul Pogoanele s-ar fi angajat în depăşirea succesivă a două autoturisme conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 37 de ani din judeţul Brăila şi de un altul de 64 de ani din oraşul Nehoiu, împrejurare în care ar fi acroşat un bărbat de 42 de ani din oraşul Pătârlagele care mergea pe acostament, pe partea stângă a drumului, în acelaşi sens de mers.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzău

 

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns