Accidente de circulaţie

accident-1În ziua de 17 iulie a.c., în jurul orei 19.30, pe DJ 203, pe raza comunei Valea Râmnicului, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Rm. Sărat a acroşat o minoră în vârstă de 4 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţişti rutieri.

   În noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., în jurul orei 23.30, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe DN 2 E85, în localitatea Mihăileşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară către Urziceni, un bărbat de 31 de ani din judeţul Neamţ nu a păstrat o distanţă de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de un bucureştean în vârstă de 47 de ani.

În urma evenimentului rutier, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră în autoturism, a suferit vătămări şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Sursa: IPJ Buzău

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns