Accidente de circulaţie:

iarna-suedia-187862

În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe raza comunei Podgoria, în afara localităţii şi în condiţii de ploaie, un bărbat în vârstă de 59 de ani din judeţul Vrancea a pierdut controlul asupra direcţiei la schimbarea benzii de circulaţie.
Maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un pom, din accident rezultând rănirea unei femei în vârstă de 60 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, însă nu a rămas internată.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 • În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, un bărbat în vârstă de 63 de ani din Bucureşti a pierdut controlul asupra direcţiei la pasarela DN2 E85 şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 58 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, pe bulevardul Republicii din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Gălbinaşi a acroşat o femeie care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, la câţiva metri de marcajul pietonal.
  Victima – în vârstă de 45 de ani, din comuna Ulmeni – a fost transportată de către conducătorul auto la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a rămas internată.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, pe DN2 E85, pe raza comunei Glodeanu Sărat, în afara localităţii, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Buzău, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Bucureşti nu a adaptat viteza în condiţii de ploaie torenţială şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă ce era condusă de un bărbat de 46 de ani, din Turcia.
  Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Autor: IPJ BUZAU

 

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns