Accidente de circulaţie:

big-doi-tineri-decedati-in-accidente-de-circulatie

În ziua de 14 septembrie a.c., în jurul orei 09.30, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 1B – E577, un bărbat de 43 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud nu a adaptat viteza în condiţii de ploaie, iar maşina a derapat, a pătruns pe sensul opus şi a ieşit în afara părţii carosabile , unde s-a lovit de un pom.
Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

 • La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, pe raza municipiului Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Nordului, un tânăr de 23 de ani din municipiul Buzău nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil ud şi curbă la stânga), iar maşina a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un gălăţean de 38 de ani, după care a acroşat o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 57 de ani, din judeţul Ialomiţa.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto în vârstă de 23 de ani şi a unei pasagere din al doilea autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 • În ziua de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe raza comunei Mărăcineni, în afara localităţii, o brăileancă de 39 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil umed şi curbă la stânga), iar maşina s-a lovit de acostamentul înălţat, pavat cu plăci din beton.
  Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.
 • În ziua de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.
  Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că o buzoiancă în vârstă de 36 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (carosabil ud şi curbă deosebit de periculoasă la dreapta), iar maşina a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe sensul opus de mers de un gălăţean de 35 de ani.
  După impact, cele două autoturisme au ieşit în afara părţii carosabile şi s-au răsturnat.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.
  La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, pe DN 10, în afara localităţii Verneşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
  Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism către Buzău, un buzoian de 46 de ani a oprit pentru a permite unui alt conducător auto să efectueze virajul la dreapta. În acel moment, autoturismul din spatele său a fost acroşat de un alt autovehicul – condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Odăile – şi proiectat în faţă, în urma impactului fiind avariată şi maşina condusă de buzoianul de 46 de ani.
  Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul de 41 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.
  În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Autor: IPJ BUZAU

 

 

Partajează şi tu pe:
Facebook Twitter Plusone Stumbleupon Delicious Tumblr Linkedin Email Print
Pin It

Lasă un răspuns